NL Wonen

Positionering / Merkstijl / Strategisch advies / Grafisch ontwerp / Signing / Social Media / Content creatie / Fotografie

Betrokken makelaars
NL Wonen is een middelgroot makelaarskantoor voor ’s-Hertogenbosch en omgeving met een hoge servicegraad en zeer grote betrokkenheid bij hun opdrachtgevers. Ze werken al ruim 15 jaar in de stad en omgeving, kennen de markt en weten wat er speelt.

Uw huis? Dat zal ónze zorg zijn!
Zij vroegen ons hun positionering en identiteit eens grondig onder de loep te nemen. Hun zichtbaarheid te vergroten en onderscheidend vermogen als middelgroot kantoor beter over te brengen. Uitgebreide brainstormsessies en visual mindmapping vormden de basis voor de nieuwe positionering en merkstijl.

Dit resulteerde in de restyling van het logo en de uitwerking van een breed palet aan communicatiemiddelen waaronder direct mailings, makelaarsborden, een corporate brochure, signing en social media uitingen. Om vervolgens, als bedenker en bewaker van het concept, hen te ondersteunen en adviseren bij vraagstukken omtrent communicatie.