Deux chevaux
créatives

Wij zijn René Rovers en Frank de Ridder. Wij werken al meer dan 10 jaar samen en vullen elkaar naadloos aan. René vanuit zijn kennis en visie op concept en creatie en Frank vanuit strategie en activatie. Samen met ons multidisciplinaire team van ontwerpers, bouwers en makers werken wij vanuit de inhoud toe naar gedegen oplossingen. Geheel toegespitst op jouw wensen en behoeftes. Samen met jou en het beste team gaan wij voor het maximale effect.

Over René
Inhoudelijk goed doordachte en goed onderbouwde creatieve concepten en ontwerpen. Daar zit mijn passie en uitdaging. Van een visuele identiteit, een pakkende campagne tot digital design. Ik heb een voorliefde voor typografie, een scherp oog voor detail, ben kritisch en punctueel. Bovendien overzie ik op elk moment het creatieve proces. Ik voer je er graag doorheen en houd de lijnen kort. Persoonlijk contact, nauwe samenwerking: dat schakelt wel zo fijn.

Neem contact op met René

Over Frank
Impact kunnen en durven bereiken. Zie daar mijn drive voor jou. Ik verbind mens en organisatie, maak jouw doelgroep enthousiast. Dat doe ik vol energie en altijd met het stuur stevig in handen. Intuïtie en strategisch inzicht horen bij mijn aanpak, net als de lol die ik in het werk heb. Ik startte mijn eigen communicatie- en marketingbureau in 2000 en werk al jaren succesvol samen met René. Stap in. Wij brengen je verder!

Neem contact op met Frank?